facebook tracking
Avdelning

Borg Owilli Sales

Connect

Borg Owilli Sales är en avdelning vars uppdrag är att utveckla företagets försäljning och kundrelationer. Här arbetar vi i nischade team för att kunna bidra till våra kunders affär med specialiserad kunskap. 

Vi arbetar i nära samarbete med Sveriges största mediehus (bl.a. Bonnier och Schibsted) och erbjuder exklusiva distributionslösningar. Vidare utvecklar vi regelbundet nya egna spännande produkter. Borg Owilli tillämpar de senaste teknologiska lösningarna för att optimera annonsering och marknadsföring. 

Områden som vi just nu växer inom är bland andra Account Based Marketing och Podcast.

Att arbeta på Borg Owilli

 • Känn dig som hemma

  Vårt kontor ska vara en plats där man är bland vänner – inte bara kollegor. Därför firar vi vår framgång tillsammans, lyfter varandra och bjuder in till AW, temadagar och en hel del andra aktiviteter.

 • En platt organisation där initiativ uppmuntras

  Hos oss uppmuntras alltid egna initiativ och idéer. Vi tror att bolaget blir som bäst när vi utvecklar det tillsammans.

 • Din utveckling

  Vi arbetar i en feedbackintensiv vardag och vill att du alltid ska befinna dig i en miljö där du kan inspireras och lära av din omgivning. Vi bjuder regelbundet in gästföreläsare och har flera initiativ kopplat till kompetensutveckling – allt för att du ska få verktygen att utvecklas i ett högt tempo.

 • Hälsa och välmående

  Engagemang, utveckling och välmående står i centrum hos oss. För oss är både friskvårdsbidrag, samtalsstöd och tjänstepension en självklarhet.

Stockholm

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning info@borgowilli.se 08-52523970 Se sida

Jobbar du redan på Borg Owilli?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@borgowilli.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor