facebook tracking
Avdelning

Borg Owilli Agency

Connect

På Borg Owilli Agency arbetar vi med att skapa och se till att vi levererar kvalitativt content till kund. Vi skapar innehåll som utbildar, underhåller och blir ihågkommet inom såväl skrivna som visuella och ljudbaserade format.

På vår avdelning finns roller som Grafisk Designer, Content Manager, Planner, Project Manager, Creative Director och Art Director.  

Vår ambition är att gå vår egen väg och att bryta oss loss från gamla föreställningar om hur kommunikation ska se ut. Vi tror att kreativitet, välgrundad strategi och en stor dos nyfikenhet är förutsättningar för att skapa innehåll som presterar.

Att arbeta på Borg Owilli

 • Känn dig som hemma

  Vårt kontor ska vara en plats där man är bland vänner – inte bara kollegor. Därför firar vi vår framgång tillsammans, lyfter varandra och bjuder in till AW, temadagar och en hel del andra aktiviteter.

 • En platt organisation där initiativ uppmuntras

  Hos oss uppmuntras alltid egna initiativ och idéer. Vi tror att bolaget blir som bäst när vi utvecklar det tillsammans.

 • Din utveckling

  Vi arbetar i en feedbackintensiv vardag och vill att du alltid ska befinna dig i en miljö där du kan inspireras och lära av din omgivning. Vi bjuder regelbundet in gästföreläsare och har flera initiativ kopplat till kompetensutveckling – allt för att du ska få verktygen att utvecklas i ett högt tempo.

 • Hälsa och välmående

  Engagemang, utveckling och välmående står i centrum hos oss. För oss är både friskvårdsbidrag, samtalsstöd och tjänstepension en självklarhet.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Stockholm

Humlegårdsgatan 17
114 46 Stockholm Vägbeskrivning info@borgowilli.se 08-52523970 Se sida

Jobbar du redan på Borg Owilli?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@borgowilli.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor